Langham Partnership uzsākusi iniciatīvu "Grāmatas Bībeles koledžām". Evaņģēliskā labdarības organizācija ziedos vairāk nekā 10 000 grāmatu, lai novērstu teoloģisko resursu trūkumu visā pasaulē.

Iniciatīvas pamatā ir teoloģisko resursu "kritiskais trūkums" lielākajā daļā pasaules, kas, pēc labdarības organizācijas teiktā, kavē studiju programmu attīstību. Saskaņā ar labdarības organizācijas sniegto informāciju vairāk nekā 80% mācītāju vairākuma pasaulē trūkst formālas apmācības, un daudzu koledžu bibliotēkās nav pietiekamu resursu, lai apmācītu mācītājus. Iniciatīva ļaus Bībeles koledžām izvēlēties no 7200 grāmatām Langham katalogā, lai izveidotu savu galveno bibliotēku un pat iegūtu akreditāciju. Iesaistītās koledžas saņems 300 sterliņu mārciņu dotāciju, kā arī tiks segtas loģistikas un piegādes izmaksas.

Saimons Foulds, Langham Apvienotās Karalistes un Īrijas attīstības vadītājs, teica: "Šobrīd vairāk nekā jebkad agrāk mums ir jāapbruņo kristiešu līderi ar lielu potenciālu, kuri ik dienas saskaras ar nabadzību, spiedienu un vajāšanām.”