Nesen notikusi jaunākās kristīgās filmas “Neapdziedātais varonis” (“Unsung Hero”) pirmizrāde. Filma ir patiess stāsts par Smallbonu ģimeni, kas mūzikas industrijā pazīstama kā brāļi Lūks un Džoels Smallboni no kristīgās grupas “King and Country”, un viņu māsa Rebeka, labāk pazīstama kā dziedātāja un dziesmu autore Rebecca St. Džeimss.

Filma seko tēvam Deividam Smallbonam, kurš pēc tam, kad viņa mūzikas kompānija bankrotēja viņu dzimtenē Austrālijā, viņš pārceļas ar sievu un sešiem bērniem uz Ameriku, Nešvilu, Tenesī, cerot uz gaišāku nākotni. Tomēr ģimene saskaras ar virkni neparedzētu izaicinājumu un ir spiesta paļauties vienam uz otru, uz savu vietējo kopienu un ticību, lai tās viņus uzturētu, izdzīvojot svešā valstī.

Visā filmā mamma Helēna Smallbona tiek attēlota kā ģimenes mugurkauls. Tā ir viņas nerimstošā ticība, nodošanās vīram un paļaušanās uz lūgšanu grūtību laikā, kas uztur viņas ģimeni, kad viņi saskaras ar neskaidru nākotni.

Mūzikai arī ir nozīmīga loma visas filmas garumā, pieminot agrīnās mūsdienu kristīgās zvaigznes, piemēram, Stryper un Michael W. Smith.