Gatavojoties Liepājas diecēzes Svētdienas skolu sadraudzības dienai 25. maijā Saldū, ir izsludināts Zīmējumu konkurss "Es lūdzu". Piedalīties konkursā tiek aicināti bērni trijās vecuma grupās: līdz 7 gadiem, 7 līdz 10 gadiem, 11 un vairāk gadiem.

Lai piedalītos konkursā, bērniem jāizvēlas vienu no tematiem par kuru gribētu zīmēt zīmējumu un tas jāuzzīmē uz A4 lapas, kas novietota vertikāli. Lapas otrajā pusē jānorāda vārds un uzvārds, vecums un draudze. Zīmējumi jāiesūta līdz 6. maijam. Zīmēt var ar jebkādiem materiāliem, taču ieteicams izmantot spilgtas krāsas, lai zīmējums būtu viegli saprotams. Labākie zīmējumi tiks apstrādāti un kļūs par lūgšanu kartītēm. Tās tiks sakārtotas komplektos pa 10, kur katra lūgšanu kartīte būs citādāka.

Apbalvošanas pasākums notiks 25. maijā, Saldū. Šajā sadraudzības pasākumā būs arī dažādas radošas darbnīcas bērniem dažādās pilsētas vietās, uz kurām vecāki tiek aicināti doties līdzi. Tāpat bērni var atrasties svētdienas skolu skolotāju pavadībā. Svētdienas skolu sadraudzības diena notiks no 9:30 līdz 18:00. Nepieciešama reģistrācija, lai būtu zināms dalībnieku skaits. Vairāk informācija: liepajasdieceze.lv/.