Latviešu valodā ir iznākusi Karla Gustafa Severīna grāmata “Ir pilnīgi normāli būt vienmēr skaidrā”. To izdevusi “Maksimālista” radošā komanda. Ieceres autors ir Dāvids Sīlis, kurš gan no savas personīgās pieredzes, gan kalpojot cilvēkiem, ir sapratis, ka alkohols un kristietis, īpaši vadītājs, nav savienojamas lietas.

Vai alkohols var būt daļa no kristiešu dzīvesveida? Vai pastāv pamatoti iemesli, lai pilnībā atturētos no alkohola? Vai draudzei ir jābūt videi, kurā netiek lietots alkohols? Šos un daudzus citus jautājumus autors risina šajā grāmatā. Tāpat tajā ir iekļauti fakti par alkohola negatīvo ietekmi sabiedrībā. Grāmatā ir daudz piemēru par to, kā alkohols ir atstājis postošas sekas vairāku cilvēku un mūsu sabiedrības dzīvē, taču tajā arī parādīts, kā mēs, kristieši, varam izlemt būt pozitīvs rādītājs šajā jautājumā. Grāmatu var iegādāties interneta vietnē maksimalists.com un kristīgajā grāmatnīcā “Amnis”.

Jāpiebilst, ka Latvijas Kristīgā radio raidījumu arhīvā var noklausīties sarunu ar šīs grāmatas autoru Karlu Gustafu Severīnu.