No 16.-18. martam Ventspilī, Loču ielā 8 notiks starptautiskā sieviešu konference “Laiks starot”. Pasākums kā iespēja atdalīties no ikdienas rūpēm un raizēm, lai atjaunotos garā, dvēselē un miesā.

Konference sāksies piektdien, 16. martā plkst. 19:00 ar slavēšanas vakaru, kuru vadīs grupa “One Way” no Ventspils. Sestdien, 17.martā no plkst. 10:00 konferencē kalpos Mēriju Stenlija no ASV. Plkst. 18:00 paredzēts pielūgsmes vakars un individuālas aizlūgšanas. Svētdien, 18.martā konferenci turpinās Frencisa Garande ar 4 cilvēku komandu no Lielbritānijas.
Konferences laikā tiks nodrošināts tulkojums uz latviešu un krievu valodu, kafijas pauzes, pusdienas, vakariņas un rotaļu istaba bērniem. Dalība konferencē bez maksas. Pieteikšanās konferencei Ventspilī pa tālruni: 27020487.
Starpkonfesionālo kristīgo konferenci sievietēm "Laiks starot" no 16-18.martam organizē biedrība Integrācijas centrs "Avērtās durvis" kopā ar misiju Global Descipleship Ministries. Latvijas misijas braucienu vadītāja Mēriju Stenlija kalpo Latvijā jau vairāk nekā 20 gadu garumā.