Ticībā balstītā filma “Neizdziedātais varonis” (“Unsung Hero”) pirmajā nedēļas nogalē pārspējis cerības, ierindojoties 2. vietā ASV kinoteātru kasēs un saņemot reto kinoteātru skatītāju vērtējumu A+ CinemaScore.

Filma ir patiess stāsts par ģimenes galvu, kurš pārceļas ar sievu un sešiem bērniem no Austrālijas uz ASV, meklējot gaišāku nākotni, bet nonāk grūtībās, kad nevar atrast darbu. Filmas pamatā ir stāsts par Deividu (David) un Helēnu Smolbouniem (Helen Smallbone), topošo kristīgo mūziķu vecākiem. Filmā Deivids Smolbouns ir veiksmīgs kristīgās mūzikas popularizētājs, kurš pārceļas uz ASV darba meklējumos, bet ātri vien saprot, ka tas nav tik vienkārši. Ģimene veic gadījuma darbus, lai savilktu galus kopā. Filmā redzams, kā Deivids un Helēna apspriež, vai pārcelties atpakaļ uz Austrāliju.

Filmas “Neizdziedātais varonis” pirmizrādes nedēļas nogalē nopelnīja aptuveni 7,75 miljonus ASV dolāru, kas tai nodrošināja 2. vietu kases ieņēmumu reitingā. Tikmēr CinemaScore, uzņēmums, kas pirmizrādes nedēļas nogalē lūdz kino skatītājiem novērtēt noskatītās filmas, piešķīra filmai augstāko A+ vērtējumu.