ASV, Tenesī štata gubernators Bils Lī (Bill Lee) parakstījis likumu "Baby Olivia Act", kas paredz, ka valsts skolās būs jārāda "augstas kvalitātes datorizēta animācija vai augstas izšķirtspējas ultraskaņa" par nedzimušu bērnu attīstību dzemdē.

Likumā, kā animācijas piemērs, kas atbilstu likuma prasībām, minēts video, kurš ietver un parāda "smadzeņu, sirds un citu dzīvībai svarīgu orgānu attīstību agrīnā augļa attīstības posmā". Tas ir “Live Action” datoranimācijas video ar nosaukumu "Baby Olivia" (Jeb Mazā Olīvija) un tajā attēlota apaugļošana un augļa attīstība no ieņemšanas brīža.

Saskaņā ar Tenesī likumu ģimenes dzīves mācību programma ir obligāta visos štata apgabalos, kur pusaudžu dzimstības līmenis pārsniedz 19,5 uz 1000 sievietēm vecumā no 15 līdz 19 gadiem. Saskaņā ar Slimību kontroles un profilakses centra (CDC) datiem šis rādītājs ir pārsniegts 78 no 95 Tenesī štata apgabaliem.

Videoklips ar nosaukumu "Baby Olivia", kuru vietnē X publicēja “Live Action” dibinātāja un prezidente Lila Roza (Lila Rose), sākas ar apaugļošanas brīža attēlošanu, paskaidrojot, ka "šis ir brīdis, kad sākas dzīvība" un, ka pēc apaugļošanas jau ir noteikts bērna "dzimums, tautība, matu krāsa, acu krāsa un neskaitāmas īpašības".

Neraugoties uz video zinātnisko precizitāti un detalizēto animāciju, cilvēki, kas stingri iestājas par abortu veikšanu, ir nosodījuši video "Baby Olivia", apgalvojot, ka tā esot "propaganda".