Jau šajā piektdienā vīrieši tiek aicināti uz ikmēneša tikšanos Ogrē. Vīru sapulce notiks 3. maijā plkst. 18.00 Ogrē, t/c “Ogres Prestižs”, 3. stāvā. Šajā reizē kalpos mācītājs Kims Norris no ASV, slavētāju komanda no Bauskas kristīgā centra “Jaunā Dzīve” un ar savu dzīves stāstu dalīsies uzņēmējs Jānis Ķerāns.

Kims Norris ceļo pa pasauli, organizējot liela apjoma kalpošanas pasākumus. Pagājušajā gadā viņš piedzīvoja vairāk nekā 1,2 miljonu cilvēku nākšanu pie Kristus. Viņa draudze no Bloomingtonas pilsētas, Indiānas štatā, ir viena no straujāk augošajām draudzēm ASV. Viņam ir ļoti spēcīga brīnumu kalpošana un viņš mīl redzēt, kā plūst Svētā Gara dāvanas dievkalpojumos visā pasaulē.

Kā jau katru reizi būs iespēja baudīt garšīgas vakariņas, pavadīt laiku sadraudzībā pie galdiņiem, dzirdēt dzīvi mainošus stāstus, kā arī aizlūgt vienam par otru. Ieeja ir bez maksas, bet būs iespēja atstāt brīvprātīgu ziedojumu. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 22825084 (mācītājs Agris Ginko).