No 9. līdz 19. maijam Rīgā tiks aizvadītas misijas dienas, kurās uz satikšanos aicina cilvēkus, kas vēl nav iepazinuši Jēzu un baznīcu, kā arī dažādu konfesiju kristiešus. Misijas nedēļu “Nightbreaker Week” rīko LELB Rīgas Svētā Pāvila un Jaunciema draudzes.

Pāvila baznīcā misijas nedēļa notiek jau turpat 10 gadus ar mērķi sludināt Labo Vēsti. Šie pasākumi nav domāti tikai lokālas draudzes ietvaros, bet tā ir vieta, kur kādu atvest – dzirdēt vēsti par Jēzu, un tad tālāk rūpēties par šo cilvēku savā kristīgajā kopienā. Cilvēki savā starpā satiekas dažādos veidos un situācijās un tāpat notiek arī ar Dievu. Var satikties negaidīti, ārkārtas situācijā, pēkšņi, satikties vēlreiz, var rasties jautājumi, vai ir vērts, vai ir laiks. Iespējams tieši misijas nedēļa var būt kādam īstā vieta un laiks, kad iepazīties ar evaņģēlija vienkāršību un satikties ar cilvēkiem no baznīcas. Katru vakaru būs uzrunas, liecības un mūzika.

Pirmo reizi misijas nedēļas ietvaros tiek rīkota misijas diena draudzēm, lai iedrošinātu un sagatavotu kristiešus evaņģelizācijas kalpošanai savās draudzēs. Tie būs dažādi instrumenti, kas var palīdzēt aizsniegt cilvēkus. Par misiju caur dvēseļu kopšanu runās mācītājs Matthias Mauerhofer (Šveice), par misiju ikdienas dzīvē stāstīs mācītāji Daniel Wunderli (Šveice) un Ģirts Prāmnieks. Tāpat būs iespēja iepazīties ar misijas pieredzi darbā ar bērniem un pusaudžiem, caur nometnēm un mūziku. Lektoru vidū būs mācītājs Raimonds Mežiņš, Rolands Kalniņš, Ronalds Svarups, Zane Bikše, Henrijs Rolands Kalniņš, kā arī Dita Svarupa-Robalde. Misijas diena draudzēm “Iet pa pasauli, radot labo” notiks 18. maijā Pāvila baznīcā. Dienas noslēgumā būs arī grupas “Divas takas” koncerts un jauno dziesmu pirmatskaņojums.

Misijas nedēļa “Nightbreaker Week” notiks no 9. līdz 12. maijam Jaunciema baznīcā (Jaunciema 5. Šķērslīnija 6/8), no 13. līdz 19. maijam Pāvila baznīcā (A. Deglava iela 1). Katrs vakars sāksies pulksten 19.00. Svētdienās dievkalpojuma laikā 10.00 un 18.00 (Pāvila baznīcā). Misijas nedēļas programma pieejama interneta vietnē pavilabaznica.lv un sociālajos tīklos.