No 1. maija līdz 15. jūnijam visā Latvijā notiks evaņģelizācijas pasākums “No mīnusa uz plusu”. To rīko Latvijas Evaņģēliskā Alianse, un ikviens aicināts piedalīties evaņģelizācijas pasākumos katrā pilsētā un novadā.

Pasākumiem ir sagatavoti īpaši evaņģelizācijas materiāli “No mīnusa uz plusu”. Tā ir vēsts par to, ka Dievs pie Golgatas krusta pārvērta mūsu mīnusus Savā dievišķajā plusā. Katrā pilsētā un ciematā ar vietējo draudžu un ārvalstu kristiešu līdzdalību tiks rīkoti dažādi evaņģelizācijas pasākumi. Evaņģelizācijas pasākuma atklāšana plānota 4. maijā Rīgā un citās lielākajās Latvijas pilsētās, lai motivētu un iedrošinātu ikvienu draudzi un kristieti aizsniegt Latviju Jēzum Kristum. Evaņģelizācijas pasākuma noslēgumā no 10. līdz 15. jūnijam Rīgā katru vakaru plānoti īpaši dievkalpojumi, kur tiks aicināti piedalīties cilvēki no visas Latvijas un arī no apkārt esošajām valstīm, lai piedzīvotu radikālas dzīves izmaiņas - no mīnusa uz plusu - un svinētu to, ko Dievs jau būs paveicis Latvijā kampaņas laikā. Šajos dievkalpojumos kalpos evaņģēlists Nātans Moriss.

Šīs kampaņas ietvaros notiks arī Globālā Evaņģelizācijas Diena (Global Outreach Day), kas jau trešo gadu tiek organizēta daudzās pasaules valstīs un šogad notiks 14. jūnijā. Šīs iniciatīvas mērķis ir pamudināt katru kristieti aizsniegt ar evaņģēlija vēsti vismaz vienu cilvēku šajā dienā. Draudzes un kristieši jau tagad aicināti sākt lūgt, gavēt un ziedot finanses, kā arī plānot personīgu piedalīšanos pasākuma norisē.