Viena no lielākajām sieviešu kristīgajām kopienām „Women of Faith” ir paziņojusi, ka ar runātāju un slavētāju komandu šovasar dosies 24 pilsētu tūrē. Organizācija sadarbojas ar filmas „The Bible” producentiem Marku Burnetu un Romu Douniju, lai tūrē ieliktu daļu no veiksmīgās „History” TV kanāla filmas.
„Bībele ir svēts teksts, kas turpina izaicināt un iedvesmot. Pie šī projekta esam strādājuši pēdējos 4 gadus un esam ļoti laimīgi, ka mums ir dota šī vienreizējā iespēja iedzīvināt Bībeles stāstus,” uzsver Marks Burnets. „Women of Faith” tūre „Tici, ka Dievs var visu 2013” sāksies 2. augustā Oklohomas pilsētā un beigsies 1. novembrī Hartfordā. Katrā pilsētā notiks pasākums divu dienu garumā.
Debija Stjuarta, viena no organizācijas „Women of Faith” vadītājām, teic: „Ja tā ir izjukušas ģimenes situācija, krūts vēzis vai kāda cita slimība, neauglība, problēmas ar bērniem, mīļotā zaudējums, finansiālas vai jebkādas citas problēmas, mēs gribam, lai sievietes zina, ka Dievs ir vienīgais dziedinātājs un, pieķeroties Viņam, nāks pilnīga atjaunošana.” Kopiena „Women of Faith” tika dibināta 1996. gadā. Tā organizē pasākumus viscaur ASV, lai palīdzētu iedvesmot un iedrošināt sievietes viņu ceļā ar Dievu. Šīs vasaras tūrē organizācija cer aizsniegt 5 miljonus sieviešu.