Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas Rīgas Vecā Svētās Ģertrūdes draudze aicina uz laulību sagatavošanas kursu, kas paredzēts pāriem, kuri tuvākajā vai tālākā laikā domā par laulībām un vēlas, lai viņu kopīgi uzsāktais ceļš turpinātos pēc iespējas ilgāk un laimīgāk.

Pavadot kopā piecus trešdienu vakarus romantiskā un saviesīgā atmosfērā, pāri var gūt zināšanas un praktiskus ieteikumus, kas palīdz veidot harmonisku ģimeni nākotnē. Katrā tikšanās reizē pāriem būs iespēja pārrunāt kādu no nozīmīgiem jautājumiem - kā atpazīt un izmantot abu atšķirības, kā risināt konfliktus un kāda loma laulībā ir piedošanai, kā kopā pavadīt kvalitatīvu laiku un vēl daudzus citus tematus.

Pirmslaulību kursa vakari notiek brīvā gaisotnē, baudot vieglas vakariņas. Starp īsām uzrunām pārim tiek doti uzdevumi un jautājumi, par kuriem savā starpā diskutēt. Kursu iespējams apmeklēt jebkuram pārim, neatkarīgi no tā, kurā baznīcā vai vietā ārpus tās tiek plānota laulību ceremonija. Kursa mērķis ir kalpot kā labs ieguldījumam pāru attiecību stiprināšanā.

Kursu vadīs Krists un Linda Kalniņi, Rinalds un Ieva Granti, kā arī citi aicināti lektori. Pirmslaulību kurss notiks piecus trešdienu vakarus no 24. aprīļa līdz 29. maijam (izņemot 1.maiju). Vakaru sākums plkst. 19.00. Vairāk informācija par kursu un pieteikšanos – tīmekļvietnē gertrude.lv.